Vi bruker cookies/informasjonskapsler for å skape en så sikker og effektiv hjemmeside som mulig for våre kunder. Ved å bruke nettsiden vår aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler. Finn ut mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

I Accept
 

Marine Fritid

Se alle »

Marine Yrkesdrift

Se alle »

Industri


Se alle »

Nyheter

YANMAR LEVERER SIN MARINEMOTOR NUMMER 160 TIL SKANDINAVISKE FISKEBÅTER

YANMAR har levert sin motor nummer 160 til fiskerinæringen i skandinaviske farvann. Mer enn 45 motorer, inkludert denne, er allerede levert i Norge gjennom verftet Larsnes Mek. Verksted AS. Et sterkt bevis på det langvarige samarbeids- og tillitsforholdet mellom YANMAR og Larsnes Mek. Verksted og norske skipsverft, arkitekter og rederier.

LES MER
INNOVATIVE TWIN DTORQUE OUTBOARD SOLUTION REPOWERS HITCHHIKER SAILING CATAMARAN

Opening up exciting new potential for the use of advanced diesel outboard power on larger sailing catamarans, the innovative installation of two Dtorque 111 turbo diesel outboards has successfully repowered a 52-foot Hitchhiker multi-hull, SV X-IT.


LES MER

Remobuyen

NYTT BLIKKFANG PÅ NORSKEKYSTEN ER UTSTYRT MED YANMAR-MOTOR

Da den norske fiskeribedriften Remøybuen bestilte en ny fiskebåt, sa de at den ville sette en ny standard som en av de minste båtene med elektrisk vinsj om bord. Nå er det nye «blikkfanget» klart for de norske fiskefeltene med et  helelektrisk vinsjsystem og en YANMAR-motor som er både miljøvennlig og rimelig i drift.

les mer