Vi bruker cookies/informasjonskapsler for å skape en så sikker og effektiv hjemmeside som mulig for våre kunder. Ved å bruke nettsiden vår aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler. Finn ut mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

I Accept
 
Yanmar Parts

Originale Yanmar deler

Originale deler er ikke alltid et førstevalg. De betraktes som dyre uten at de har høyere kvalitet. Dette stemmer imidlertid ikke - hvor ofte ser man ikke at billig er lik dårlig kvalitet? Sluttresultatet blir ofte mer kostbart.

Uegnede materialer, harde og tynne overflater og feil gjengeprofiler som påvirker tiltrekningsmomenter, er bare noen eksempler. Vibrasjoner, raskt slitt ut, lavt oljetrykk og forkortet levetid på motoren kan være noen av konsekvensene.

Originale Yanmar deler innestår for sikkerhet og garanti.

Når din motor eller maskin forlater fabrikken, så vet vi at vi gir fra oss beste mulige kvalitet. Årsaken er enkel: Vi bruker kun høykvalitets materialer og krevende framstillingsprosesser. Slik innestår vi for et problemfritt og langt liv for våre produkter. Hvorfor skulle du risikere både din egen trygghet og ekstra kostnader ved å bruke uoriginale deler? Tenk en gang til. Kun gjennom originale Yanmar deler kan du sikre at motoren vil fortsette å yte maksimalt og forblir i god stand. I tillegg så medfører det risiko for garanti- og reklamasjonsrett, og kan også medføre problemere dersom du skulle få behov for å bruke forsikringen din.

Enkel bestilling av originaldeler

Du kan bestille Yanmar originaldeler gjennom vårt internasjonale nettverk av autoriserte forhandlere, som har kompetanse til å vedlikeholde din motor på best mulige måte. De fleste originaldeler er tilgjengelig fra forhandlers lager. Dersom det er behov for bestilling, kan levering som oftest skje neste dag. Hvis du er usikker på hva du trenger, kan du oppgi modell og serienr. til din Yanmar forhandler. Trygghet og garanti - så enkelt.

Komplett delekatalog

Yanmar har komplett delekatalog for alle dagens og tidligere modeller. Detaljert informasjon er tilgjengelig hos alle Yanmar forhandlere. Yanmar support er langt mer enn bare utvikling og produksjon. Vi følger deg opp gjennom hele livssyklusen til ditt Yanmar produkt. Prøv oss, og du vil bli fornøyd.