Vi bruker cookies/informasjonskapsler for å skape en så sikker og effektiv hjemmeside som mulig for våre kunder. Ved å bruke nettsiden vår aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler. Finn ut mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

I Accept
 
YANMAR Europe BV

Kvalitet

AVi vil ta i bruk all vår erfaring og ekspertise for å finne optimale løsninger på våre kunders behov. Kvalitet er en intergrert del i alle våre aktiviteter. Vi etterstreber høy-kvalitets produkter og har inkludert våre kvalitets prosedyrer i en helhetlig policy.

WVi ble ISO9001 godkjent i 2003 og re-sertifisert av Lloyds's i 2012. I tillegg kjører Yanmar en kontinuerlig forbedringsprosess. Vi søker med dette å hele tiden å øke kundens tilfredshet, og opprettholde lønnsomhet.

Helse og sikkerhet

Helse og sikkerhet er viktige faktorer i Yanmars arbeidspolicy. Vi vil gjøre alt som er mulig for å skape et trygt og sunt arbeidsmiljø for våre ansatte under alle forhold. Derfor gjennomføres helse og sikkerhetsrutiner i utstrakt grad.

Hvert femte år, har Yanmar en helse og sikkerhets risiko analyse, relatert til arbeidsmiljøet.Basert på denne, utvikles en femårs plan for helse og sikkerhet. Med utgangspunkt i denne, har vi månedlige inspeksjoner som fokuserer på å unngå utrygge situasjoner.