Vi bruker cookies/informasjonskapsler for å skape en så sikker og effektiv hjemmeside som mulig for våre kunder. Ved å bruke nettsiden vår aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler. Finn ut mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

I Accept
 
YANMAR Europe BV

Yanmar Brand Statement

Med en over 100 år lang historie bak seg, tar Yanmar sikte på å bidra til et bærekraftig samfunn ved å levere forsvarlig teknologi, løsninger og produkter til matproduksjon og energikonvertering i alle vesentlige områder hvor mennesker bor og arbeider.

Teknologi, Service & Gjestfrihet
Gjennom å prioritere kunder fra hele verden, og ved å levere teknisk ekspertise av verdensklasse og all-round service og gjestfrihet, oppfyller Yanmar proaktivt kundens krav, før de en gang ble oppmerksom på at kravene fantes. Vi gjør alltid en ekstra innsats for å levere fremragende innovasjon til løsninger og service som stadig overgår forventingene til kundene våre. Her hos Yanmar kaller vi dette "Solutioneering". I de neste 100 årene kommer Yanmar til å fortsette å utfordre markedet, tilføre verdi til industrien vår og hjelpe mennesker å leve rike og givende liv.

Brand Mark (FLYING-Y)

YANMAR’s “Y”. Bedriftsnavnet "YANMAR" stammer fra vingene til en øyenstikker ("oni-yanma"), som i Japan er et symbol på en rik avling. Dette gir et bilde av en bedrift som er villig til å ta store skritt i de neste 100 årene. Vinkelformen viser en bestemt vei inn i fremtiden, preget av både lederskap og teknologisk dyktighet. Rød, som er bedriftsfargen vår, representerer pionerånd, motstandsvilje, lidenskap, solskinn og overflod.

Type bedriftslogo

Bedriftens merkevare. Den opprinnelige logoen til YANMAR Group ble skapt i 1952, og var basert på skrivemåten til bedriftens navn i det romerske alfabetet, "YANMAR". Den nåværende logoen ble designet i 1993, etter at en rekke forandringer ble gjort for å holde tritt med tiden.

Bedriftnavnets historie

"YANMAR"-varemerket ble etablert i 1921. Navnet er en kombinasjon av "yanma tonbo"-øyenstikkeren (artsbetegnelsen til "oni-yanma" og "gin-yanma"), som er kongen av øyenstikkerne og et symbol på en rik avling, og "Yama" fra navnet til grunnleggeren av bedriften vår, Magokichi Yamaoka. I 1952, da selskapsnavn fortsatt sjelden ble skrevet med katakana, ble bedriftens navn forandret til "YANMAR Diesel Co. Ltd.". I 2002 fikk Yanmar en ny start som driftsholdingselskap, og forandret navnet sitt til det nåværende "Yanmar Co., Ltd.".